fbpx

Archives

Какво представлява Mikrotik рутерът и какви са предимствата му

Интернетът постепенно обсебва ежедневието ни. Чрез него не само се забавляваме и се свързваме с близките си. Пазаруваме онлайн, плащаме си сметките, банкираме – и това съвсем не зависи от мястото, на което живеем. Напротив – колкото по-малко е селището, толкова повече ни е необходима безусловно сигурна интернет връзка.

Ние знаем отлично това, защото сме вашият интернет доставчик – „ГП-Нет“ ООД. В стремежа си да ви осигурим максимално добра услуга, решихме да заменим TP Link рутерите с по-добрите Mikrotik.

Какво представляват „Микротик“ рутерите

Това са маршрутизатори, които осъществяват връзката ви със световната мрежа и правят възможна домашната ви мрежа. Създадени са от компанията MikroTik, Латвия, със седалище в Рига. Тя е на пазара от 1996 година и произвежда професионално мрежово оборудване. Продуктите ѝ се посрещат добре в много страни по света. Нейните хардуерни устройства притежават собствена софтуерна система RouterOS на базата на Linux. Качеството им напълно съответства на европейските изисквания и стандарти. Продукцията на MikroTik е предназначена за малки кабелни и безжични мрежи.

Рутерите „Микротик“ са надеждни и устойчиви. При тях така нареченото „пропадане“ и „зависване“ на интернета е непознато. Собствената им операционна среда им осигурява гъвкавост, отлични възможности за контрол от страна на потребителите и широка стабилност. Компактни са и удобни за употреба. Двубандови са, имат добър обхват, поддържат високи скорости на трансфера и качествен Wi-Fi.

Предимства на „Микротик“ рутера

Основното им достойнство е, че разширяват максимално функционалността на така наречените „домашни“ (SOHO) устройства и по този показател са сравними с марки като Cisco и Juniper. Те поддържат повечето от съвременните протоколи за маршрутизация.

Всеки рутер „Микротик“

  • предлага обхват, подобен на този на TP Link, на моменти – и по-добър. Това осигурява добър интернет в цялото жилище;
  • не блокира, което често се случва на TP Link рутерите, не се налага рестартиране и загуба на време и нерви в постоянни разговори с доставчика на тема има или няма интернет, рестартиран ли е рутерът и кога и т. н.;
  • гарантира по-голяма надеждност и сигурност на връзката ви. Mikrotik рутерите притежават повече възможности за защита спрямо основните функции на произвежданите в Китай TP Link;
  • работи с вградени антени и няма необходимост от външни. Това прави „Микротик“ по-удобен за монтаж и заема по-малко място;
  • има един недостатък – цената му е по-висока.

Предлагаме ви промоция – Mikrotik рутер на половин цена

За целта е достатъчно да сключите с нас двегодишен договор за доставка на високоскоростен оптичен интернет (GPON). С подписването му си осигурявате през следващите две години стабилен достъп до световната мрежа. С модерните „Микротик“ рутери получавате услуга с ново качество. Те надграждат надеждната инсталацията и улесняват поддръжката. Пестят ви време и усилия и правят онлайн активностите лесни, бързи и приятни. Дали се забавлявате, работите от къщи или ви трябва сигурна мрежа в офиса, вие ще сте по-резултатни и по-удовлетворени.

Според потребностите ви и разположението на помещенията в жилището ще настроим новия ви Mikrotik рутер по максимално подходящ начин, след което той ще работи дълго и безпроблемно без да предизвиква проблеми и да ви създава грижи.

Вижте подробностите за промоцията на нашия сайт и ни се обадете.

вашият интернет доставчик – „ГП-НЕТ“ ООД – дайте връзка към www.gp-net.bg

подробностите за промоцията на нашия сайт – дайте връзка към страницата с условията за промоцията

ни се обадете – дайте връзка към https://www.gp-net.bg/index.php/contact-us-2/

Защо оптичният интернет (GPON) е за предпочитане

Интернетът винаги спира в най-неподходящия момент – точно когато имате много спешна работа, когато аха да преминете на недостигано досега ниво на играта, на най-интересното на филма или в разгара на разговора с децата в Англия. И може да липсва дълги часове.
Осигурете си оптичен интернет (GPON ) от „ГП-НЕТ“ ЕООД –
Обадете ни се и заедно ще намерим решение за Вас и Вашите нужди.!

Continue Reading

НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ ПРИ ИЗБОРА СИ НА ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК!!! – Част-1

Какво означават download и upload скорости?
Download е скоростта , с която Вие получавате информация. Колкото по-голяма е тя , толкова по-бързо отваряте сайтове и сваляте файлове.
Upload е скоростта , с която Вие изпращате информацията. Тук важи същото правило колкото повече, толкова по-добре. Когато upload скоростта е по-висока ще можете по-бързо да прикачвате файл към пощата , да изпращате по скайп и т.н.

НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ ПРИ ИЗБОРА СИ НА ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК!!! – Част-2

Какво означават гарантирани и негарантирани скорости?
Ако сте забелязали на повечето реклами на интернет доставчици пише скорости до няколко Mbps. Това е защото тези скорости са негарантирани и това е максималната скорост , която може да достигнете. В някои случаи , например пиковите часове , тези скорости няма да могат да бъдат достигнати . Ако сключите договор за гарантирани скорости тогава скоростта ще бъде еднаква ,без значение по кое време на денонощието. Интернета с гарантирани скорости е много по-скъп от този с негарантирани.