fbpx

Интернет пакет село Горно Дряново

Доволни ли сте от скоростта и стабилността на вашата Интернет връзка? Бихте ли избрали по-високоскоростен Интернет ако можехте да си позволите?

с. Горно Дряново е сред най-новите населени места, в които клиентите ни ще се възползват от стабилен и високоскоростен оптичен интернет на много изгодни цени. В „ГП-НЕТ“ ЕООД ви предлагаме разнообразие от пакети за интернет услуги, които ще задоволят нуждите ви.

В „ГП-НЕТ“ ЕООД работим усилено върху осигуряване на високоскоростен оптичен интернет (GPON) във все повече населени места в България. Клиентите ни в с. Горно Дряново вече могат да се възползват от услугите, които предоставяме както за частни клиенти, така и за фирми.
В „ГП-НЕТ“ ЕООД се отнасяме със специално внимание и грижа към всеки клиент. С нашите изгодни услуги ще ви осигурим високоскоростна оптична Интернет връзка за вашия дом. Благодарение на надеждната поддръжка и подобряване на инсталациите, които прилагаме, с нас получавате най-доброто качество на Интернет връзка на изгодни цени.
Сред услугите, които предлагаме са и поддръжка и ремонт на компютърни устройства и друг хардуер. Може да разчитате на нас за инсталация, преинсталация и настройване на програми и различен софтуер.
Потърсете ни и ние ще се погрижим за вашето спокойствие. Не се колебайте! Кликни, остави ни телефон и ние ще ти се обадим, за да изберем заедно това, от което се нуждаеш!

За предимствата на оптичния интернет и защо да изберете него можете да научите от нашия новинарски блог тук.

Наскоро в с. Гърмен отвори врати и новият ни офис-магазин на ул. „Първа“ №35. В него можете да откриете GSM и компютърни аксесоари, ксерокс услуги, както и лесно да заплатите месечната си такса. Заповядайте, сега.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/gpnetbgx/public_html/wp-content/plugins/arprice/core/views/arprice_front.php on line 566
Интернет план
 • Скорост на сваляне

  Скорост на сваляне

 • Скорост на качване

  Скорост на качване

 • Сваляне на един филм (2GB)

  Сваляне на един филм (2GB)

 • Сваляне на 50 снимки (300MB)

  Сваляне на 50 снимки (300MB)

STANDART
20 лв. / на месец
 • Скорост на сваляне

  50Mbps

 • Скорост на качване

  5Mbps

 • Сваляне на един филм (2GB)

  1.57 мин.

 • Сваляне на 50 снимки (300MB)

  35 сек.