fbpx

Основни услуги

Доволни ли сте от скоростта и стабилността на вашата Интернет връзка? Бихте ли избрали по-високоскоростен Интернет ако можехте да си позволите?
В „ГП-НЕТ“ ЕООД ви предлагаме най-изгодните пакети за високоскоростен оптичен Интернет, който ще ви осигури скоростно сърфиране и безупречна стабилна връзка, както за нуждите на вашия бизнес, така и за нуждите на домакинството ви.
Разнообразие от Интернет тарифни планове, които ще задоволят нуждите ви и ще се вместят в предвидения бюджет. Услугите, които предлагаме са подходящи както за бизнес клиенти, така и за домакинства.
Непрекъснато подобряване на качеството на услугите, за да осигуряваме най-доброто на нашите абонати. Клиентите ни в с.Гърмен, с.Марчево и с.Огняново, както и всички нови клиенти вече се възползват от нови по-високи скорости на GP-NET , без промяна на месечната им такса.
Удовлетворението на клиентите ни е приоритет в „ГП-НЕТ“ ЕООД. За нас е важно всички абонати, както частни домакинства, така и фирми да получават висококачествени и навременни услуги от нас.

Високоскоростен Оптичен Интернет

Днес, оптичните мрежи се налагат като най-ефективните решения за осигуряване на висококачествено и високоскоростно предаване на данни в мрежата. Предимствата на този тип Интернет връзка са безброй, като:
По-висока скорост на качване/сваляне в сравнение с конвенционалните решения
По-голям капацитет на връзката
Оптичната връзка осигурява по-добра стабилност и надеждност – не се влияе от климатичните условия, смущения в радиосигнали и електронни сигнали, големи амплитуди в температурите, не се износва колкото медния кабел и др.
Поддръжката на инсталацията е по-лесна и евтина от конвенционалните решения
Скоростта на интернет връзката с оптичен кабел не зависи от неговия размер за разлика от използването на меден кабел.
Разгледайте тарифните планове, които предлагаме за частни и бизнес клиенти. Пишете ни сега с въпроси и заявки за услугите, от които се нуждаете.

Изграждане и поддръжка на оптични мрежи

В „ГП-НЕТ“ ЕООД ви предлагаме пълния набор от услуги свързани с изграждането и поддържането на оптични мрежи.  Сплайсване на оптични влакна с професионален и качествен сплайсер, измерване с OTDR и т.н. Ние ще осигурим високоскоростен оптичен Интернет до вашия дом или офис – Планиране, изграждане и поддръжка на оптични мрежи GPON (Gigabit Passive Optical Network).

Ремонт на компютърна техника, принтери и аксесоари

Търсите ли сервиз за вашия лаптоп, смартфон или компютър? Нуждаете ли се от помощ за настройването на нови устройства, инсталирането на програми, операционни системи и др.? Търсите ли надежден партньор за вашия бизнес за редовна профилактика, поддържане и ремонт на компютърната техника във вашата фирма?
В „ГП-НЕТ“ ЕООД ви предлагаме широка гама от услуги свързани с ремонт и поддържане на компютри, лаптопи, принтери и други устройства. Свържете се с нас сега и ние ще ви помогнем.

Продажба на софтуер и хардуер

„ГП-НЕТ“ ЕООД предлага богат избор от компютърни и периферни устройства, както и от висококачествени модерни софтуерни решения. Потърсете ни сега и нашият екип ще ви предложи решения, които да задоволят нуждите и очакванията ви.